2021. FEBRUÁR


Erre kevesen számítottak...
(2021.02.28)



Egy félidőnyi előnyt adott csapatunk az újonc vendégeknek, akik 10 perc alatt 2 gólos előnybe kerültek. A második játékrészben egyenlítettünk, de újra megszerezte a vezetést a Kétújfalu, amit néhány perccel a rendes játékidő vége előtt egalizáltunk. Szinte mindenki elkönyvelte a döntetlent, de a 95. percben a vendégek egy szabadrúgása a sorfalról irányt változtatva a kapunkba került, így pont nélkül maradtunk. Mai teljesítményünkről mindent elmond, hogy az eddig 13 meccsen 8 gólt elérő Kétújfalu négyszer is betalált a kapunkba…

* * * * *

Szerzett gól nélkül nehéz a pontszerzés (2021.02.21)



Ez volt az a meccs, amelyen úgy tűnt, ha másnap reggelig játszunk, sem szerzünk gólt. A hazaiak viszont az első félidő végén és a második elején is betaláltak, így otthon tartották a pontokat.


* * * * *

A második félidőben dőlt el... (2021.02.14)



A bajnokság egyik legjobb játékosállományával rendelkező csapatát fogadtuk – a pályaviszonyok miatt Mohácson a műfüves pályán. A mérkőzés egy ígéretes bólyi lehetőséggel kezdődött, de ebből nem született gól. A vezetést a vendégek szerezték meg, amit büntetőből kiegyenlíthettünk volna, de Erdélyi R. nem tudta gólra váltani a 11-est. Sikerült viszont a félidő előtt egyenlítenie, így nyílt maradt a meccs a második félidőre is. Sajnos ebben a játékrészben rövid idő alatt kaptunk két gólt, így pont nélkül zártuk a meccset, a rutinos pécsváradiak kihasználták hibáinkat, és megszerezték a győzelmet.

* * * * *

Minimális változás a keretben (2021.02.13)


* * * * *
Csoportgyőztes az U15 futsal csapat (2021.02.13)

A szokásos futsal hétvégén ezúttal az U11 és az U15 korosztályok záró csoportmeccseit rendeztük meg. Mindkét csoportban már az utolsó forduló meccsei előtt eldőlt, hogy melyik gárda jut a megyei döntőbe, a kisebbeknél a Peac pontveszteség nélkül végzett az élen, csapatunk ezen a szombaton sajnos 2 vereséggel zárt, így a harmadik helyen fejezte be a csoportküzdelmeket.
Nagyobb sikerrel járt U15 gárdánk, akik szombaton csak 1 meccset játszottak, melyen legyőzték a Mohács csapatát. A második fellépésünk elmaradt, mert a PMFC leány csapata lemondta a részvételt ebben a fordulóban. Az U15 gárda pontveszteség nélkül lett csoportelső és jutott márciusban megrendezendő megyei döntőbe.

* * * * *

Bravúros U-17 Futsal szereplés (2021.02.06)



A Megyei Döntőbe a Kozármisleny és a Szentlőrinc került be csapatunk mellett. Az első meccsünkön remek játékkal legyőztük a az egy győzelemmel álló mislenyieket, így a döntő utolsó mérkőzésén egy szűk, egy gólos vereség is a mi elsőségünket jelentette volna, Végig izgalmas találkozót vívtunk a Szentlőrinccel, akik kétszer is két gólos előnyt szereztek, de remekül küzdött az utolsó percekben csapatunk és előbb a szépítő, majd az egyenlítő találatot is megszerezve megnyert a korosztály tornasorozatát. Gratulálunk a csapat valamennyi tagjának és edzőjüknek Szíjas Zsoltnak!A játékosok: Alföldi Bence, Törzsök Dénes, Mintál Máté Vencel, Schleich Dominik, Farkas Benedek, Fritz Albert, Jónás Bálint, Dóra Bence, Bácsvánin Dusán, Sallai Bence, Sági Dániel.
* * * * *

Két gólos siker az utolsó felkészülési meccsünkön (2021.02.06.)


* * * * *
Ma a kisebbek voltak eredményesebbek (2021.02.06)

A futsal tornán a 2. fordulóra került sor előbb az U-9, majd az U-13 korosztályban. A kicsik első meccsén az utolsó percekben csúszott ki a győzelem a kezünkből a Peac ellen, viszont utána sikerült visszavágnunk a Mohács csapatának az első fordulóbeli vereségét. Ebben a korosztályban van még esélyünk a megyei döntőbeli szereplésre.


Az U-13 csapat szoros mérkőzést játszott a Moháccsal, sajnos egy góllal ellenfelünk volt eredményesebb, majd döntetlent értünk el a Peac-cal szemben, így itt eldőlt, hogy már nem tudunk döntőbe jutni.


* * * * *
A második félidőben érvényesült az osztálykülönbség (2021.02.03.)

* * * * *