2021. JANUÁR

Mindkét korosztály jól szerepelt (2021.01.30)

A mai futsal programban előbb az U11, majd az U15 csapatok második fordulója szerepelt.


A két hete két vereséggel kezdő U11 csapatunk javítani tudott eredményességén, az első meccsükön a PEAC ellen vezetést is megszerezték, de a végére az esélyesebb pécsi csapat megfordította a találkozót. A második fellépésünk a Mohács elleni volt, akik ellen magabiztos, 3 gólos győzelmet aratott a csapat, megszerezve első pontjait a tornán.

Az U15 csapat előtt ma két kötelező győzelem szerepelt feladatként, amit teljesítettek is, bár a mutatott játék egyáltalán nem volt meggyőző. A PMFC-s lányok ellen – akik minden dicséretet megérdemelnek küzdeni tudásukért - csak nagy nehézségek árán szereztünk meg a félidőig a vezetést. A két végeredmény két magabiztos sikert mutat, de rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul főleg az első meccsen. A csoport további eredményei úgy alakultak, hogy ez a korosztályunk is megnyerte már a csoportját az utolsó forduló mérkőzései előtt.
* * * * *

Se siker, se meleg fürdővíz... (2021.01.30)

A Tolna megyei I.o.-ban szereplő Bátaszékhez látogattunk a mai edzőmeccsen, de ellenfelünkről nem mondható el, hogy figyelmes vendéglátók lettek volna. Egyrészt simán nyertek ellenünk, tompán játszó csapatunknak nem ízlett a bátaszékiek agresszív játéka. Sajnos sérülés miatt is cserélnünk kellett, és a meccs végén is kellemetlen meglepetés érte csapatunkat, ugyanis a hazaiak nem tudtak meleg fürdővizet biztosítani részünkre.


* * * * *
Újabb góleső az esőben (2021.01.24)



A második edzőmeccsünket hazai pályán fogadtuk az őszhöz képest megerősödött Sombereket. Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk végig, gyorsan vezetést szereztünk, de a második gólunkra elég sokat kellett várni, közben a vendégek elhibáztak egy büntetőt. A szünetre 2 gólos előnyt szereztünk, a második játékrész elején ezt gyorsan megdupláztuk, majd a folyamatos esőzésben újabb öt találatot értünk el.




* * * * *

Vasárnap a Somberek lesz az ellenfél (2021.01.23)

Második edzőmeccsünket játsszuk vasárnap 15:00 órai kezdettel. Ellenfelünk a Somberek SK gárdája lesz, a mérkőzésre a bólyi edzőpályán kerül sor. Sajnos, a veszélyhelyzet miatti Kormányrendelet értelmében továbbra is kizárólag zárt kapuk mögött lehet akár bajnoki-, akár edzőmérkőzést rendezni. Terveink szerint amíg a zárt kapus rendezés kötelezettsége életben van, megpróbáljuk a csapataink meccseit vagy YouTube csatornán  vagy Facebook élő adásban közvetíteni az érdeklődőknek. A holnapi találkozóról már szeretnénk ezt megtenni.

* * * * *
4 győzelem 2 vereség a mai futsal mérleg (2021.01.23)

A mai napon debütált U-9 és U-13 csapatunk a futsal tornasorozatban.
A legkisebbek minden dicséretet megérdemelnek, a kezdeti megilletődöttség után, amitől komoly hátrányba kerültek a Mohács ellen, szorossá tették a meccset, majd a második találkozójukon magabiztosan


A mai napon debütált U-9 és U-13 csapatunk a futsal tornasorozatban.
A legkisebbek minden dicséretet megérdemelnek, a kezdeti megilletődöttség után, amitől komoly hátrányba kerültek a Mohács ellen, szorossá tették a meccset, majd a második találkozójukon magabiztosan győzték le a Sportolda gárdáját.


U-9 futsal csapatunk

Eredmények:
BÓLYI SE - Mohácsi TE 6-8
PEAC - Pécsi Sportolda 2-3
PEAC - Mohácsi TE 0-12
Pécsi Sportolda - BÓLYI SE 2-8

U-13 csapatunk sajnos az első meccsén a vártnál rosszabbul szerepelt, a Mohács magabiztosan győzött ellenük, de ők is javítani tudtak a PEAC-ot már simán legyőzték.


U-13 futsal csapatunk

Eredmények:
BÓLYI SE - Mohácsi TE 1-4
Mohácsi TE - PEAC 3-2
PEAC - BÓLYI SE 1-6

A végére maradt az U-17-esek tornájának záró fordulója. Itt már a mai meccsek előtt eldőlt, hogy csapatunk nyeri a csoportot és jut a döntőbe, de a fiúk ma is hozták az eddig megszokott 2 győzelmet.


U-17 futsal csapatunk

Eredmények:
Villány TC - Himesháza KSE 5-0
BÓLYI SE - Villány TC 3-1
Himesháza KSE - BÓLYI SE 1-7

* * * * *

Komlói angol-magyar... (2021.01.16)

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk a Komló vendégeként. Az első félidő 1-1-es döntetlennel zárult, de a másodikban alaposan nekidurálták magukat a csapatok és gólzáporos meccset produkáltak. Szerencsére a több találatot mi értük el, így három gólos győzelemmel távoztunk a bányászvárosból.



* * * * *

Győzelmek és vereségek (2021.01.16)


Újabb korosztályok számára kezdődött el a futsal idény, először U11, majd U15 csapatunk lépett pályára szombaton.
A kicsik sajnos nem tudtak pontot szerezni, a PEAC egyértelműen kimagasodott a csoport 3 csapata közül, míg a Mohács ellen kicsit pörgősebb játékkal akár a győzelmet is megszerezhettük volna.

Eredmények:
Bólyi SE - Mohácsi TE 1-2
Mohácsi TE - PEAC 0-7
PEAC - Bólyi SE 8-1



Az U15 korosztály csoportjában 4 csapat szerepel, ma a Himesháza és a Mohács ellen kellett játszanunk.
A négycsapatos csoportokban minden ellenfelével kétszer csap össze egy-egy gárda. Ma mindkét meccsét magabiztosan megnyerte csapatunk, így nagy lépést tett a csoportgyőzelem felé.


Eredmények:
Bólyi SE - Himesháza KSE 7-0
Mohácsi TE - PMFC U16 Leány 9-1
Mohácsi TE - Bólyi SE 1-4
Himesháza KSE - VPMFC U16 Leány 3-7

* * * * *
Újabb 2 győzelem futsalban (2021.01.09)


A 2021-es évben az első tétmeccseket U-17-es futsal csapatunk vívta a Baranya megyei Futsal tornasorozat 2. fordulójában. Ma is jó napot zárt gárdánk, ugyanis őrzi 100 %-os mérlegét, ma is legyőzték mindkét ellenfelüket a fiúk. Az eredmények alakulása folytán már egy fordulóval a csoportmeccsek vége előtt biztossá vált, hogy ez a korosztályunk megnyeri csoportját, így a megyei döntőbe jut. Gratulálunk a csapatnak!.

Eredmények:
Villány TC - Bólyi SE 1-2
Bólyi SE - Himesháza KSE 7-1
Himesháza KSE - Villány TC 2-2


* * * * *
Újra edzésben felnőtt csapatunk (2021.01.05)

Az őszi idényből elmaradt három forduló pótlására a tavaszi szezon előtt kerül sor, első meccsünket már február 14-én játsszuk, így az újév első napjaiban elkezdte felkészülését felnőtt csapatunk.
A 6 hetes időszakban több edzőmeccset is tervezünk játszani, ellenfelünk lesz a Komló, a Somberek, a Szekszárd és a Bátaszék csapata is. A keretben nagy mozgás nem várható, bízunk benne, mindenki egészséges marad és hasznos alapozó munkát végez.

* * * * *


* * * * *