2020. AUGUSZTUS


Kétszeri vezetés után sem sikerült a pontszerzés (2020.08.30.)


Az első bajnoki meccsünkön a szintén nagyon fiatal játékosokat szerepeltető Szentlőrinc II. volt az ellenfelünk. Az első játékrészben elégedettek lehettek a szurkolók csapatunkkal, hisz egy gólos előnnyel mehettünk pihenőre, Erdélyi R. találatának köszönhetően. A második játékrész elején egyenlítettek a vendégek, de pár perc múlva újra nálunk volt az előny, Pókos Cs. gólja után. Néhány következetlen játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, ugyanis míg a vendégek büntetőt rúghattak egy kétes szituációt követően, ugyanez nem történt meg fordított esetben…
Sajnos a mérkőzés utolsó fél órája a vendégeké lett, és meg tudták fordítani az eredményt.
* * * * *

Érvényesült a papírforma (2020.08.16.)

Már a sorsoláskor tudtuk, hogy nem mi leszünk a favoritok, tehát vérmes reményeink nem voltak a mérkőzés előtt. A hazai csapat magabiztos győzelmet aratott, úgy, hogy mindkét félidő utolsó negyedórájában szereztek 3-3 gólt. A bajnoki rajtig rendelkezésre álló két hétben remélhetőleg a sérültjeink is felépülnek, és sikerül a kitűzött céljainkat teljesíteni.



* * * * *

Gólzáporos iksz (2020.08.12.)

A találkozón igen csak foghíjasan szerepelt csapatunk, többen kisebb sérülés miatt kihagyták ezt a meccset. Ami a legfontosabb, újabb sérültünk, úgy tűnik nincs…


* * * * *
Havasi mesterhármasára nem volt válaszunk (2020.08.09.)

Az alaposan megerősített Villányt fogadtuk a mai edzőmeccsen. Az első félidő kiegyenlített játékost hozott, gólt viszont egy védelmi hibánkat kihasználva a vendégek szereztek. A második játékrészben Havasi újabb két góljával magabiztos előnyre tett szert a vendégcsapat. A kapura sajnos kevés veszélyt jelentettünk, így megérdemelt vendégiker született. A mérkőzésen súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedő Farkas Balázsnak mielőbbi felépülést kívánunk.


* * * * *

Döntetlen a harmadik edzőmeccsünkön (2020.08.01.)

A délelőtti edzőmeccsünk első félideje nagyon álmosra sikeredett, ugyanis a félidő közepén esett lánycsóki gólon kívül sok említésre méltó esemény nem történt ebben a játékrészben. A szünet után érdekesebbé vált a meccs, egy figyelmetlenségünket követően újabb gólt kaptunk, de már voltak helyzeteink szép számmal, ezek közül az első háromból egyet sem sikerült gólra váltani.
A meccs utolsó 20 percében azonban fokoztuk a nyomást, és sikerült is kétszer betalálni.



* * * * *

* * * * *