2019. ÁPRILIS


Érvényesült a papírforma (2019.04.28.)

A mai meccsen a papírforma biztos hazai győzelmet ígért, és ez realizálódott is. A hazaiak az első félidő közepén szerezték meg a vezetést, majd nem sokkal a félidő előtt szerzett újabb góljukkal biztos előnnyel mehettek pihenőre. A második játékrész első perceiben szerzett újabb találat végképp eldöntötte a találkozót.

Szederkényi SE 3 Zsebe D.; Hidasi D. (2)
BÓLYI SE 0 -

* * * * *

Egy győzelem - egy vereség (2019.04.27.)

Az U19 mérkőzésen rendkívül változatos, izgalmas játékot láthattak a nézők. A vezetést a vendégcsapat szerezte meg, de a szünet előtt nem sokkal egalizálni tudtunk, Lukács M. révén. Sajnos, játékosunk Harmat Zs. kéztörést szenvedett így újabb játékosunk esett ki hosszabb időre. Zsombornak mielőbbi felépülést kívánunk! A második félidőben ismét hátrányba kerültünk, majd Halmai G. büntetőből szerzett gólja ismét az egyenlítést jelentette. Negyedórával a meccs vége előtt harmadszor is vendég előnyt mutatott az eredményjelző tábla, és ez az eredmény nem változott a lefújásig. A helyzeteinket nem sikerült jó százalékban kihasználnunk, így elmaradt a pontszerzésünk, pedig a játék képe alapján legalább a döntetlent elérhettük volna. A mérkőzés minden esetre felkészültebb játékvezetőt igényelt volna, ugyanis a sporttársnak az egyes szituációkban a játék folytatásának módjával is komoly gondjai akadtak.


BÓLYI SE U19 2 Lukács M.; Halmai G. (11-esből)
Harkány SE U19 3 Hohmann B.; Hidasi D.; Werner D.


 Az U16 meccs a vártnál sokkal simábban alakult, egyetlen percig sem volt kétséges, hogy a 3 pontot begyűjtjük. A múlt heti, Ócsárdon mutatott játékunkat ugyan nem sikerült megismételni, ennek ellenére gond nélkül nyertük meg a meccset.

BÓLYI SE U16 5 Móhr M. (11-esből); Mintál M. V. (2)
Jónás B. (2)
Szederkényi SE U16 1 Rotaru A.


* * * * *

Nagykozárból is 3 pont (2019.04.25.)

A csoportmeccsek hajrájához érkezett az U14 bajnokság, csapatunk tagjai közül többen egy atlétika diákolimpiát követően léptek pályára Nagykozárban. Az első félidőben ez meg is mutatkozott a srácok teljesítményén, gól nélküli döntetlennel zárult az első 40 perc. Szerencsére a szünetet követő 10 percben lerendeztük a meccset, Kónya K. gólja törte meg a gólcsendet, majd Keibl F. és Dóra B. is eredményes volt. A lefújás előtt 10 perccel szépített a hazai csapat, de Farkas Balázs pár perccel a mérkőzés végét jelző sípszó előtt visszaállította a 3 gólos különbséget. A Hátralévő 2 mérkőzésünkön 1 pont szükséges ahhoz, hogy U14 gárdánk megnyerje csoportját, és a Megyei U14 bajnokság döntőjébe kerüljön. Ezt a pontot akár a május 2-i hazai meccsünkön begyújthetjük!

Nagykozár KSE U14 1 Töreki P.M.
BÓLYI SE U14 4 Kónya K.; Keibl F.; Dóra B.; Farkas Balázs

* * * * *

Nem érdemeltünk vereséget (2019.04.21.)

A tavaszi idényben még veretlen Komló látogatott Bólyba, akik a legutóbbi fordulóban a listavezető Pécsvárad ellen értek el döntetlent. A meccs esélyesének a vendégek számítottak, és ezt bizonyítva az első negyedóra végén vezetést is szereztek. Csapatunk 10 percen belül egyenlíteni tudott, a szünetig már nem változott az eredmény. A második félidőben gyorsan gólt kaptunk, ezt követően sokat tettünk a pontszerzésért, de ismét csak meg nem adott gólig, és egy büntetőgyanús szabálytalanságig jutottunk, de a játékvezetőkkel ezúttal sem volt szerencsénk. Második félidei játéka alapján csapatunk nm érdemelt vereséget, a vendégek szerencsével vitték el a pontokat Bólyból.

BÓLYI SE 1 Vénosz S.
Komlói Bányász 2 Miltner Sz.; Tukerics Á.

* * * * *

Kettőből kettő Ócsárdon... (2019.04.20.)

Az ősszel Bólyban sima győzelmet elérő Ócsárdhoz látogatott U16 csapatunk, és váratlanul nagy különbségű diadallal zárta a mai bajnoki meccsét. Ellenfelünknél mindkét gólerős támadó játszott (ketten több mint 90 gólt szereztek eddig), de ma ez sem segített a hazaiakon. Már a félidőig két gólos előnyre tettünk szert, és a lefújásig újabb találatokat szerezve magabiztos, fölényes sikert arattunk!

K. Ócsárd SEU16 1 Zrínyi D.
BÓLYI SE U16 8 Móhr M. (2); Schochter M. (2);
Dóra B. (2); Fritz A.; Mintál M.


Az U19 gárda mindössze egy cserejátékossal tudott elutazni mai ellenfelünkhöz, akik ősszel pontot raboltak Bólyban. Nehéz mérkőzésre számíthattunk, de ifistáink is kitettek magukért, kapott gól nélküli meccsen, 3 gólos különbséggel gyűjtötték be a bajnoki pontokat!

K. Ócsárd SE U19 0 -
BÓLYI SE U19 3 Cikora Zs.; Csorba O.; + öngól

* * * * *
Továbbra is 100 %-osan (2019.04.18.)

U14 csapatunk – ha nem is sziporkázó játékkal – ismét megszerezte mindhárom pontot, ezúttal a Sellye elleni hazai meccsen. A csapat pontveszteség nélkül áll a tabella élén, és a hártalévő 3 bajnoki meccsen 4 pontra van szüksége ahhoz, hogy matematikailag is a csoportja élé végezzen.

BÓLYI SE U14 3 Keibl F.; Breitenstein B. (2)
Sellye VSK U14 1 Frank A.

* * * * *

A hosszabbításban az 1 pont is elúszott (2019.04.14.)

A „Szegény embert az ág is húzza” mondás sajnos maximálisan igaz volt a mai meccsünkre. Az első félidőben a 34. percben sikerült vezetést szereznünk, de pár perc múlva egyenlített a vendéglátó csapat. A 61. percben egy szögletrúgást követően ismét nálunk volt az előny, sőt kb. 10 perccel a rendes játékidő vége előtt újabb gólt értünk el, amit az asszisztensen kívül kevesen láttak lesnek, de az ő jelzését fogadta el a játékvezető… A hazaiak a 86. percben egyenlítettek, sőt másodpercekkel a lefújás előtt - már a hosszabbításban - újra betaláltak, így egy szinte megnyert meccset, ha szerencsével is, de a maguk javára fordítottak.

Harkány SE 3 Hőnyi T.; Szeifert Á.; Geczó P.
BÓLYI SE 2 Vénosz S.; Liszácz T.

* * * * *

4 pontot gyűjtöttek utánpótlás csapataink (2019.04.13.)

Múlt héten nyeretlenek maradtunk Villányban a két utánpótlás meccsen, ma viszont sikerült javítania csapatainknak, és egy győzelemmel és egy döntetlennel zártuk a Harkány elleni hazai összecsapásokat. U16 csapatunk kihagyott néhány helyzetet, míg a vendégek az első lehetőségükből gólt szereztek. Ennek ellenére a mérkőzés képét figyelembe véve nem tűnt úgy, hogy gondot okoz megnyerni a meccset. Nos, ez így is lett, ugyanis a szünetig sikerült megfordítani az eredményt, a második 45 percben pedig gyorsan bebiztosítottuk a 3 pontot, végül fölényesen, 7 góllal bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél.
Az U19 meccsen is ellenfelünk talált be először, a szünetig nem is változott az állás. A második játékrész közepén – jogosan – emberelőnybe kerültünk, az ebből a szabálytalanságból megítélt szabadrúgásnál nagyon közel jártunk az egyenlítéshez, de a kapufa megmentette a vendégcsapatot a góltól. Egy szögletet követően fejes góllal egyenlítettünk, de a győzelmet nem tudtuk megszerezni, pedig volt még lehetőségünk a gólszerzésre.

BÓLYI SE U16 9 Schochter M.; Hardi A. (3); Móhr M. (3);
Dóra B.; Fritz A.
Harkány SE U16 2 Fésűs K. (2)


BÓLYI SE U19 1 Halmai G.
Harkány SE U19 1  

* * * * *

Szerzett gól nélkül nehéz... (2019.04.07.)

A tabellán hatodik helyen álló Villány látogatott Bólyba, a csapatokat és a játékvezetőket klubunk utánpótlás játékosai kísérték fel a játéktérre. Sajnos viszonylag hamar hátrányba kerültünk, és ez rányomta bélyegét a mérkőzésre. A második játékrészben tovább növelte előnyét a vendégcsapat, és ezzel ki is alakult a végeredmény. Szerzett gól nélkül nagyon nehéz akár csak egy pontot is szerezni, remélhetőleg Harkányban, a következő fordulóban sikerülni fog!

BÓLYI SE 0 -
Villány TC 2 Alabert K. (2)

* * * * *

Egy pont és egy súlyos sérülés... (2019.04.06.)

Villányban léptek pályára utánpótlás csapataink, és a két meccs mérlege egy pont, valamint egy súlyos sérülés. U16 csapatunk az első negyedóra végére két gólos előnybe került, Mintál M. egy percen belül kétszer is gólt szerzett. Sajnos a 20. percben Gyenis D. súlyos sérülést szenvedett, mentővel vitték játékosunkat kórháza, ahol a vizsgálat kiderítette, hogy tapcsont-törést szenvedett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Dani! Ez az esemény megzavarta csapatunkat, a hazaiak szintén egy perc leforgása alatt kiegyenlítettek, amihez kapusunk hathatós segítsége is kellett. A szünet előtt sikerült visszavennünk a vezetést, Sallai B. találatával. A második félidőben már csak egy gól esett, sajnos a mi kapunkba, így egy ponttal zártuk a találkozót.

Villány TC U16 3 Balogh Á.; Kohut R.; Budai B.
BÓLYI SE U16 3 Mintál M. (2); Sallai B.


U19 csapatunknak 3 meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett, az első félidőben elég dekoncentráltan játszottunk, és egy szögletet követő fejesgóllal hátrányba kerültünk. A második 45 percben már jobban teljesített a csapatunk, több helyzetet is kidolgoztunk, de ez volt az a meccs, ahogy mondani szokták, ha estig játszunk, sem szerzünk gólt, így pont nélkül maradtunk, pedig egy döntetlenre feltétlen rászolgáltunk volna.

Villány TC U19 1 Magonyi Cs.
BÓLYI SE U19 0 -

* * * * *




* * * * *