2018. NOVEMBER


Érvényesült a papírforma (2018.11.25.)

Thermal Spa Siklós FC 3 Árvai T.; Pásztor D. (2)
BÓLYI SE 1 Szabó Zs.

Az osztály legjobb formában lévő csapatánál vendégeskedtünk az őszi szezon utolsó meccsén. A legutóbbi 6 találkozójukból négyet megnyertek, kétszer döntetlent értek el vendéglátóink, természetesen ők számítottak a mérkőzés esélyesének. Hosszú sérülése után ezúttal először lépett pályára kapusunk Kész Nándor. A hazaiak vezető gólja az első félidő közepén született meg, és sajnos a legrosszabbkor, az első játékrész hosszabbításában növelte előnyét a Siklós. A második játékrész újabb hazai találatot hozott, de Szabó Zs. a 62. percben szépített. Nem sokkal ezt követően a kevésbé elfogult nézők szerint is büntető járt volna csapatunk részére, de a játékvezető a kapus által buktatott Szabó Zs.-nak mutatott fel sárga lapot. Ahelyett, hogy tovább csökkenthettük volna különbséget, maradt a kétgólos hazai vezetés, ami a lefújásig már nem változott. A papírforma tehát ezúttal nem borult fel, az esélyesebb csapat – összességében – megérdemelten győzött.

* * * * *
A kapuk érintetlenek maradtak (2018.11.18.)

BÓLYI SE 0 -
Mohácsi TE 1888 0 -

A vendégek készülhettek jobb előjelekkel a meccsre, hisz a legutóbbi három meccsükön két győzelmet arattak és pontot vettek el az éllovas Pécsváradtól, míg mi pont nélkül maradtunk a legutóbbi három alkalommal. A mérkőzést mohácsi mezőnyfölény jellemezte, többet birtokolták a labdát nálunk. A kapura nem igazán jelentett veszélyt egyik csapat sem, így maradt a gólnélküli döntetlen, ami a helyzetek alapján reális.

* * * * *
Ma az U19 volt eredményesebb (2018.11.17.)

Mivel az utolsó őszi fordulóbeli meccsét már lejátszotta U19 és U16 csapatunk, így számukra a mai találkozó a szezonzárást jelentette.

Mohácsi TE 1888 U19 0 -
BÓLYI SE U19 3 Lukács M. (3)

U19 csapatunk a rangadón az eddig látott fegyelmezett játékát hozta Mohácson is, ahol gól nélküli döntetlennel ért véget az első játékrész. A második félidőben a védekezésünkre továbbra sem lehetett panasz és a gólok is jöttek. Lukács M. mesterhármasával sikerült megnyernünk a meccset, és amire kevesen számítottak a bajnokság rajtjakor, a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül az őszt a dobogó 3. fokán zárjuk!

* * * * *

Mohácsi TE 1888 U16 5 Bódis P. (2); Szabó B. (3)
BÓLYI SE U16 0 -

U16 csapatunknak sajnos nem sikerült a bravúr, nem tudtunk pontot szerezni az esélyesebb riválisunk otthonában. A mohácsiak az egész mérkőzésen domináltak és megérdemelten nyertek, így csapatunk a 4. helyről várhatja majd a tavaszi folytatást. A sérültjeink felépülését követően szép tavasz elé nézhetünk!
* * * * *

U14 / ötből - öt (2018.11.13.)

Mohácsi TE 1888 U14 1 Pencz P.
BÓLYI SE U14 4 Breitenstein B.; Farkas Balázs; Fehér P. J. ; Keibl F..

Mai ellenfelünk a nagyrészt 2007-es születésű játékosokból álló Mohács volt az U14 bajnokság „A” csoportbeli meccsen. Csapatunk folytatta eredményes szereplését és ötödik mérkőzésén is győztesen hagyta el a játékteret. Az első félidőben megszerzett kétgólos előnyünket a második 40 percben egy újabb találattal toldottuk meg. Csapatunkra egy mérkőzés vár még az őszi idényben, jövő csütörtökön a Pécsi Spíler SE csapatát fogadjuk.
* * * * *
Méretes "zakó" Szentlőrincen (2018.11.11.)

Szentlőrinci SE II. 5 Kovácsevics L. (2); Lóth J.; Kutor D. (2)
BÓLYI SE 0 -

Az utóbbi fordulókban eredményesen szereplő szentlőrinci csapathoz utaztunk, és súlyos vereséggel tértünk haza. A hazaiak az első félóra végén szerezték meg vezető találatukat, majd a 62. percben tudták ezt megduplázni. Ezt követően sajnos „összeesett” csapatunk, és a hitehagyott játék következtében az utolsó 10 percben három gólt is összeszedtünk, így a bajnokságban az eddigi legnagyobb különbségű vereségünket szenvedtük el.
* * * * *
Gond nélkül hoztuk a győzelmet (2018.11.11.)

BÓLYI SE U19 9 Cikora Zs. (3); Lukács M. (2); Beck N.;
Gyenis D.; Ormai M.; Rencsevics K.
Szigetvári LE U19 0 -

A vendégek mindössze 10 játékossal érkeztek meg a meccsre, ami előrevetítette biztos győzelmünket. Nem történt meglepetés, annak ellenére, hogy a szigetváriak becsülettel végigküzdötték a meccset, mi pedig rengeteg helyzetet, köztük egy 11-est is elpuskáztunk. A végére kilenc gólos különbség alakult ki, az ellenfél legjobbja a kapusuk volt.


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *
Nem volt kérdéses... (2018.11.10.)

BÓLYI SE U16 14 Móhr M. (3); Dóra B. (3); Schleich D.; Sallai B. (11-eesből);
Fritz A.; Mintál M.; Schochter M.; Jónás B.; Szentmártoni I.;
Roselinsky A.
Szigetvári LE U16 0 -

A tabella utolsó helyén szerénykedő, 0 pontos Szigetvár kezdte a meccset, ennek ellenére már a 18. másodpercben a kapujukba találtunk. A mérkőzés kimenetele tehát egy percig sem volt kérdéses, annak ellenére, hogy iskolai elfoglaltság miatt több meghatározó játékosunkat is nélkülöztük. A meccs mindkét félidejében hétszer találtunk az ellenfél kapujába. A helyzetkihasználásunk messze nem volt olyan remek, mint a Siklós ellen, a meccs további érdekessége, hogy valamennyi kezdőként pályára lépő mezőnyjátékosunk gólt szerzett!


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *
Megvan a negyedik győzelem is (2018.11.08.)

BÓLYI SE U14 3 Dóra B.; Alföldi B.; Breitenstein B.
Nagykozár KSE U14 0 -

Eddig mindhárom meccsét megnyerte U14 csapatunk, és a papírformát tekintve volt esélyünk tovább folytatni ezt a szép sorozatot. Kissé álmosan kezdtünk, pontatlanok voltunk, így nehezen született meg a vezető gólunk. A 18. percben egy szögletet követően Dóra B. találata jelentette az előnyt. A félidő vége előtt nem sokkal kapusunkhoz, Alföldi B.-hez került a labda, aki hosszan előre rúgta a játékszert, ami a kint álló kapus fölött utat talált a hálóba. A második félidőben is egyértelműen jobbak voltunk, egy szép támadást követően Breitenstein B. állította be a végeredményt.

* * * * *
Bravúros utánpótlás győzelmek (2018.11.03.)

BÓLYI SE U19 3 Lukács M. (2, egyet 11-esből); Cikora Zs.
Siklósi FC U19 1 Keresztes Zs.

Az U19 meccsen ez eddigi eredmények alapján két hasonló képességű gárda összecsapására számítottunk, viszont az 5. percben már nekünk tűnt nehezebbnek a dolgunk, ugyanis Halmai G.-t a játékvezető – jogosan – kiállította, gólhelyzetben lévő ellenfele visszahúzásáért. A szinte teljes meccset így emberhátrányban focizó csapatunk ráadásul a 33. percben hátrányba került, ekkor nem sokan fogadtak volna a pontszerzésünkre. Lukács M. a legjobb pillanatban, közvetlenül a szünet előtt egyenlíteni tudott, így kissé nyugodtabban mehettünk a félidei pihenőre. Az 55. percben Lukács M. büntetőt harcolt ki, és a 11-est magabiztosan értékesítette is. A 65. percben Cikora Zs. szabadrúgás góljával tovább növeltük előnyünket. Mentek előre a vendégek, de nagy szívvel küzdő csapatunk, jól védekezett, és a lefújásig megőrizte kapuját a góltól, ezzel nagy bravúrt végrehajtva győztesen jöhetett le a pályáról.


Fotó: Monyoródi Levente



Forrás: Bóly Press - Monyoródi Levente

* * * * *

BÓLYI SE U16 4 Móhr M. (3, egyet 11-esből); Gyenis D.;
Siklósi FC U16 2 Kolompár D.; Fehér B.

Az U16 mérkőzés esélyese a vendégcsapat volt, hisz eddig egy mohácsi döntetlen kivételével valamennyi meccsüket simán nyerték, és már 137 szerzett gólnál jártak. Nagy örömünkre csapatunk rácáfolt a papírformára, és fegyelmezett játékkal, bravúros győzelemmel örvendeztette meg a szurkolóit. Hiába játszott enyhe mezőnyfölényben a Siklós, a 19. percben Móhr M. remekül lépett ki, és értékesítette a ziccert, így nálunk volt az előny, amit a szünetig sikerült megőriznünk. A második játékrész gyors vendéggóllal indult, de az egyenlítő találat után 5 perccel Mintál M. büntetőt harcolt ki, amit Móhr M. biztosan váltott gólra. Sajnos szinte a középkezdés után rögtön ismét döntetlen volt az állás, de csapatunk továbbra is nagy akarással játszott, és Móhr M. a 61. percben szabadrúgásból megszerezte saját, és egyben csapatunk harmadik találatát. Ezt követően a siklósiak még nagyobb nyomást helyeztek a kapunkra, de újabb találatot nem szeretek, ehhez kellett egy nagy bravúr kapusunktól, Sajnovics A.-tól is. A hosszabbításban egy szabadrúgásból Gyenis D. is betalált, bebiztosítva a bravúros győzelmünket!


Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *