2018. ÁPRILIS


Hatékonyabbak voltak a vendégek (2018.04.29.)

BÓLYI SE - Pécsváradi Spartacus SE 0-2 G: -


A mai mérkőzésünkről elmondható, hogy sporttörténelmi eseményként vonul be az egyesület történetébe, ugyanis bajnoki mérkőzésünket élőben első alkalommal követhették nyomon, köszönhetően az M4 Sport online közvetítésének, a csatorna Mennyei Megyei programjaként. Horti Gábor kommentálásával a világ bármely pontján megtekinthető volt az összecsapás, amit jól kezdtünk, a mezőnyben tetszetősen játszottunk, és az első lehetőség is előttünk adódott, de a kapufa mentette fejesünket. A listavezető vendégek szinte első lehetőségüket értékesítették, méghozzá nem is csúnya gólt lőttek az első negyedóra végén. A félidő lefújása előtt közvetlenül egy jobb oldali szögletet követően egy közeli fejessel növelték előnyüket. A második játékrészben már csökkent az első félidei iram, ami a nagy meleg miatt nem is okozott túl nagy meglepetést. A vendégek 11-eshez jutottak a második félidő közepén, de a büntetőt, Dósa T. hárította. A mérkőzésen már nem született újabb találat, így a Pécsvárad begyűjtötte az újabb 3 pontot, és egy újabb lépéssel közelebb került a bajnokság megnyeréséhez.

Az M4 Sport online közvetítése ide kattintva elérhető

* * * * *

Vereség és döntetlen a mai mérlegünk (2018.04.28.)

Pécsváradi Spartacus SE U19 - BÓLYI SE U19 2-2 G: Rázsics M.; Hidasi D.

Nem számítottunk egyszerű meccsre, és sajnos ez be is igazolódott. Az első félidőt egy gólos előnnyel zártuk, amit a szünet után hamar egalizált a Pécsvárad. Újra nálunk volt az előny a 62. percben, mégsem tudtuk elhozni a 3 pontot, mert jó 10 perccel a meccs vége előtt ismét egyenlítettek a vendéglátók. Az elfogulatlan jelenlévők szerint is teljesen egyértelmű büntetőt nem ítélt meg a játékvezető javunkra, így maradt a pontosztozkodás.

Pécsváradi Spartacus SE U16 - BÓLYI SE U16 8-1 G: Fritz A.

A bajnokságban a vesztett pontokat figyelembe véve legjobban álló csapat vendégei voltunk, így ennek megfelelően nem lehetett más cél, mint a tisztes helytállás. A meccs gyorsan eldőlt, a 10. percre 2 gólos előnyt szerzett a hazai csapat. Igyekeztek, de a jobb erőkből álló Pécsvárad egyértelmű győzelmet aratott.


* * * * *

Pécsről hoztunk 3 pontot (2018.04.21.)

Pécsi EAC - BÓLYI SE 0-2 G: Erdélyi R.; Erdős Z.


A két vesztes meccs után ma sem volt egyszerű dolgunk, hisz Pécsre az egyetemistákhoz látogattunk. Az első félidő gól nélküli 45 percét követően a második játékrész elején Erdélyi R. góljával megszereztük a vezetést, és jobb teljesítményt is nyújtottunk mint ellenfelünk. A győzelmet Erdős Z. góljával biztosítottuk be.


* * * * *
Mindkét meccsen az esélyesebb csapat nyert (2018.04.21.)

BÓLYI SE U19 - Pécsi EAC U19 5-2 G: Werner D. (3); Rázsics M.; Hoffmann E.



Ahhoz, hogy továbbra is versenyben legyünk a bajnoki címért ma feltétlen győzni kellett. A csapat ezt a feladatot megoldotta, már az 5. percben vezettünk. Egy szerencsés góllal egyenlítettek gyorsan a vendégek, de a szünetig eldöntöttük a meccset, Werner D. vezérletéve, aki 3 gólt is szerzett, négy gólos előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második 45 perc láthatóan egyik csapatnak sem hiányzott nagyon, így a vendégek szépítő gólján kívül sok minden már nem történt.

BÓLYI SE U16 - Pécsi EAC U19 0-5 G: -

A mai elvárás a csapattól a tisztes helytállás volt, az ellenfél csapatában szinte minden játékos a nevezhető legidősebb korosztályba tartozott, és ez a fizikumokon is meglátszott. Sajnos az 1. percben gólt kaptunk, ennek ellenér nem játszottunk alárendelt szerepet, de a papírforma érvényesült a meccsen


* * * * *

50 %-os mérleg a mai tornán (2018.04.19.)

Nagykozár KSE U14 - BÓLYI SE U14 4-0 Mintál M. (2); Móhr M. (2)
BÓLYI SE U14 - Pécsi Sportolda SE U14 2-3 Szegedi Gy.; Móhr M.


* * * * *
Egy bombagól döntötte el a 3 pont sorsát (2018.04.18.)

BÓLYI SE - Mohácsi TE 1888 1-2 G: Erdélyi R.

Jól kezdtük a meccset, az 5. percben Erdélyi R. révén megszereztük a vezetést. A vendégcsapat a félidő derekán egy jogosan megítélt büntetővel egyenlített, a második játékrész elején pedig egy remekül eltalált lövéssel átvette a vezetést. A meccs végéig küzdöttünk az egyenlítő találatért, Bolboaca A. lövését védte a vendég kapus, Stefán L. szabadrúgásból pedig a felső lécet találta el.
A látottak alapján a fiatal mohácsi csapat nem érdemtelenül szerezte meg a 3 pontot, bár a döntetlen sem lett volna igazságtalan eredmény.

* * * * *
A Villány elvitte mindhárom pontot (2018.04.15.)

BÓLYI SE - Villány TC 0-2 G: -



Hiába játszottunk a mérkőzés döntő hányadában mezőnyfölényben, sajnos, ma nem jött össze a gólszerzés. Az első félidőben egy kapufáig jutottunk, a szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok. A második játékrész első perceiben gólt szerzett a vendégcsapat, ettől kezdve a mezőnyfölényünk még nagyobb lett, de ez volt az a meccs, amin sehogy sem akart összejönni a gólszerzés számunkra. A lefújás előtt pár perccel egy kontrát követően újabb gólt szerezett a Villány, és megszerezte a 3 pontot.


* * * * *

Magabiztos siker Villányban is (2018.04.14.)

Villány TC U19 - BÓLYI SE U19 1-7 G: Lukács M. (2); Rázsics M. (32;
Hidasi D. (2); Cikora A.

A múlt héten Merenyén aratott nagy különbségű győzelem után Villányban is hasonló eredményt ért el U19 csapatunk. Hiába szerzett vezetést a hazai csapat, végül magabiztos, hat gólos diadalunkkal zárult a találkozó.

* * * * *

A Komló sem tudott pontot szerezni ellenünk (2018.04.08.)

BÓLYI SE - Sport36
Komlói Bányász
2-0 G: Magyar D. (2)



A dobogó harmadik fokán álló Komlót fogadtuk ma, gyönyörű időben. Ellenfelünk is jól kezdte a tavaszt, eddig még gólt sem kaptak, és a megszerezhető kilenc pontból hetet begyűjtöttek.
A mai mérkőzésen avattuk fel az új eredményjelző berendezést, mint végül kiderült, hazai sikert mutathatott a végén.
A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, a közelmúltban elhunyt Király Károlyra egyesületünk volt játékosára és utánpótlás edzőjére emlékeztek a jelenlévők.
Nagy iramban kezdték a csapatok a találkozót, látszott, hogy igazi presztízs csatára van kilátás. A 16. percben sikerült vezetést szereznünk, Magyar D. nagyon szép megoldást követően lőtt a hálóba. Mi voltunk a pontosabbak játékban, így megérdemelt vezetésünkkel zárult az első játékrész.
A második félidőben a vendégek nagyobb elánnal támadtak, de igazából a kapunkra komoly veszélyt nem jelentettek. Az 58. percben Magyar D. újabb találatával növeltük előnyünket. Ahogy fáradtak a játékosok, egyre több lett a tisztátalan belemenés, így nem csoda, hogy 5-5 sárga lapot is kiosztott a játékvezető. Csapatunk szervezetten, fegyelmezetten játszott, és megőrizte előnyét, így újabb 3 ponttal gazdagodott.


* * * * *

Győzelem és döntetlen Merenyén (2018.04.07.)

Merenye SEU19 - BÓLYI SE U19 1-8 G: Lukács M. (3); Rázsics M. (3);
Ormai M.; Harmat Zs.

A tavaszi idényben eddig gólképtelen csapatunk a mai meccsen kitett magáért, és jó játékkal egyértelmű sikert ért el. Még a pálya sem tudta megnehezíteni dolunkat, melynek minőségéről elmondható, hogy a bólyi edzőpálya nagyságrendekkel jobb, mint a mai találkozó helyszínéé.

Merenye SEU16 - BÓLYI SE U16 4-4 G: Füredi K. (2); Móhr M.; László K.

A félidőben két gólos hátrányban voltunk, sőt ez a különbség még az utolsó negyedóra kezdetekor is megvolt a hazaiak javára. Szerencsére nem adtuk fel, és döntetlenre hoztuk a mérkőzést.
* * * * *


Egy győzelem - egy vereség az U14 csapat mérlege (2018.04.05.)

Pécsi Sportolda SE U14 - BÓLYI SE U14 3-1 Móhr M.
BÓLYI SE U14 - Nagykozár KSE U14 5-0 Szegedi Gy. (2); Mintál M.;
Schleich D.; Móhr M.


* * * * *