2018. MÁRCIUS


Szentlőrincről is elhoztuk a 3 pontot (2018.03.31.)

Szentlőrinci SE II. - BÓLYI SE 0-1 G: Magyar D.

A múlt heti győzelmünkkel megelőztük a tabellán mai ellenfelünket, és szerettük volna magunk mögött is tartani őket. Többen sérüléssel bajlódnak csapatunkból, így a kezdő tizenegyen kénytelen volt változtatni a mester. Az első félidőben sikerült vezetést szereznünk a mindhárom tavaszi meccsünkön eredményes Magyar D. góljával. A második félidőben 10 főre fogyatkozott csapatunk (Werner D. két sárga lapos szabálytalanság után kellett, hogy elhagyja a játékteret), de az előnyünket sikerült megőriznünk.

* * * * *

Gólzáporos győzelem az U16 meccsén (2018.03.31.)

BÓLYI SE U16 - Diana SE U16 11-2 Schochter M.; Füredi K. (6); Beck Á.;
Móhr M.; Neubauer E.; Mintál M.




Már az első negyedórában eldöntöttük a mérkőzést, a szünetig hat gólos előnybe kerültünk,
a végére pedig majdnem tíz gólos győzelmet arattunk.

* * * * *

Hazai pályán is győzelemmel rajtoltunk (2018.03.25.)

BÓLYI SE - Sellye VSK   4-0 G: Stefán L.; Erdős Z. (2); Magyar D.


Első hazai mérkőzésünkön az előző fordulóban magabiztos győzelmet arató Sellye csapatát fogadtuk. A remekül előkészített pályán a vendégek kezdték egy kicsivel jobban a meccset, de az első negyedórát követően feljavult a teljesítményünk, és talán veszélyesebbek voltunk a kapura mint ellenfelünk. A félidő hajrájában sikerült a vezetést is megszereznünk Stefán L. révén
A szünet után a vendégek többet birtokolták a labdát, több szögletet is elvégezhettek, de egy kontrát követően ha Kovács R. jobb megoldást választ, növelhettük volna előnyünket. Hogy maradjon a vezetésünk, Kész N. bravúros védésére is szükség volt ezt követően. A 66. percben megfogyatkozott a sellyei csapat, második sárga lapos szabálytalanság után kiállították egy játékosát. A létszámfölényt nagyon hamar gólra váltottuk, a 68. percben Erdős Z. emelésével két gólosra nőtt az előnyünk.
A lefújás előtti percekben két remekül végigvezetett akciót követően előbb Magyar D., majd Erdős Z. szerzett újabb találatot, így nagy különbségű lett a meccs végére a sikerünk!

* * * * *

Egy pont a két utánpótlás meccsen (2018.03.24.)

Sellye VSK U19 - BÓLYI SE U19 4-0 G: -

A tabella első két helyezettjének mérkőzését már félidőig eldöntötte a hazai csapat, jobban játszó ellenfelünk megérdemelt sikert aratott.

Sellye VSK U16 - BÓLYI SE U16 3-3 G: Füredi K. (2); Móhr M.

Az ősszel ellenünk magabiztos sikert arató Sellye ellen értékes pontot szereztünk.

* * * * *

Hátrányból fordítottunk a Vasút ellen (2018.03.17.)

PVSK Labdarúgó Kft - BÓLYI SE 1-2 G: Magyar D. (2)



Nem kimondottan futball-időben, végig esőben kezdtük a tavaszi idényt a múlt héten nagy különbségű győzelmet arató Vasút ellen. A hazaiak egy szabadrúgásból a mérkőzés elején vezetést szereztek, és az eredmény a szünetig nem változott. A második félidő derekán Magyar D. góljával sikerült egyenlítenünk, majd nem sokkal a lefújás előtt Magyar D. ismét betalált, ezzel bravúros győzelmet arattunk.A két hasonló teljesítményt mutató gárda közül ezúttal a szerencse is mellénk állt, és a zord időben győzelemmel tudtuk kezdeni a tavaszt
!

* * * * *

Egy döntetlen és egy vereség az utánpótlás idénnyitón (2018.03.10.)

Mohácsi TE 1888 U19 - BÓLYI SE U19 0-0 G: -

A viharos erejű szélben lejátszott meccset már az első félidőben eldönthettük vona, de három nagy helyzetből egyet sem sikerült értékesítenünk. A mérkőzés összképét tekintve közelebb áltunk a győzelemhez (egy jogosnak tűnő büntető is elmaradt), de az utolsó percekben a kapusunk bravúrjaira is szükség volt, maradjon a gól nélküli eredmény.

Mohácsi TE 1888 U16 - BÓLYI SE U16 3-0 G: -

Az első félidőben a szél által támogatott hazai csapatot elkerülhető gólokkal "segítettük",
ami el is döntötte a 3 pont sorsát.


* * * * *


A hét végi mérkőzésekről (2018.03.07.)

A fokozott sérülésveszély,  valamint a pálya állagának megóvása miatt a két csapat megállapodott, hogy a hét végére kisorsolt Bólyi SE - Mohácsi TE felnőtt bajnoki mérkőzést elhalasztja, és április18-án (szerda) 16:30 órakor rendezi meg.

Az U16 és U19 mérkőzésekre a sorsolásban szereplő időpontban sor kerül az Újvárosi műfüves pályán!

* * * * *

A felnőtt csapat mérkőzése is elmarad! (2018.03.03.)

A szentlőrinci pálya tulajdonosának képviselője ma reggel értesítette a két csapatot és az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságát, hogy a pályát borító jégtakarót nem tudják letakarítani, ezért nem tudnak helyszínt biztosítani a vasárnapi bajnoki mérkőzésünkre. A találkozó pótlására várhatóan májusban kerül sor!

* * * * *

Elmaradnak az utánpótlás meccsek (2018.03.01.)

A pályát takaró egybefüggő 20 cm-es hó és az időjárási viszonyok miatt nem tudjuk lejátszani a hét végére kisorsolt Bólyi SE Boda ÖSE U16 és U19 mérkőzéseket. Pótlásukra várhatóan májusban kerül sor.

Felnőtt csapatunk Boda elleni mérkőzése viszont lejátszásra kerül – amennyiben az időjárás újabb tréfát nem űz velünk. A bodai pálya szintén alkalmatlan a játékra, de a két csapat megállapodásának megfelelően Szentlőrincen a műfüves pályán lesz bajnoki meccs vasárnap.
A kezdési időpont: 13:00 óra

* * * * *