Előkészületi mérkőzés
2004. augusztus 08. 17.00 óra

BÓLYI SE - Pécsváradi Spartacus SK 4-2 (2-2)

Bóly, 120 néző
Vezette: Gehring T. (Horváth É., Auth Sz.)


Bólyi SE:

Antal (Stettner 46.p.) - Nagy B. (Kelbert Z. 78.p.), Vessző T., Éles A. - Tóth T. (Schnell B. 80.p.), Schneider V. (Korosecz T. 46.p.), Leipold P., Kerner A. (Kész L. 28.p., Sághy B. 80.p.) - Göller G. -Vígh Sz., Varga B.

A délutáni nagy esőzést követően igen párás, meleg időben kezdődött a mérkőzés. Ez láthatóan mindkét csapatra hatott, ugyanis sok hibával játszottak a játékosok mindkét oldalon. Sokáig csak mezőnyjáték folyt a pályán, az igazi helyzetek nem akartak kialakulni. Az első gólt Göller G. szerezte 11-esből, melyet az ő visszahúzásáért ítélt meg a játékvezető. Nem sokkal később egyenlíteni tudott a vendégcsapat, egy kipattanó labdát Kajtár lőtt a kapunk jobb oldalába. Rövidesen ismét vezetést szereztünk, Tóth T. 35 méteres átadását Göller G. fejelte a léc alá. A félidő utolsó percében Somodi került helyzetbe a tizenhatosunkoln belül, és ezt higgadtan értékesítette is, kialakítva a félidei eredényt.
A második félidő hasonló színvonalon folyt, mint az első, a sok rossz átadás, pontatlanság ekkor is jellemző volt.
A vezetést Vígh Sz. átadását követően Varga B. szerezte meg ismét csapatunknak. A végeredményt Vígh Sz. állította be, aki Korosecz T. szabadrúgását követően a kapusról kipattanó labdát juttatta a pécsváradi kapuba.

A Pécsvárad ellen úgy látszik mindig tompábban játsszunk, mint a többi meccsen. Ezúttal is sok hibával játszottunk, de a kötelező győzelem megszterzése azért gond nélkül sikerült.



Az agilisan, néha durván játszó hazai csapat ellen a kissé fásultan játszó csapatunk biztos győzelmet aratott.