BÓLYI SE - Beremendi ÉSK 1-0 (1-0)
NB.III. Dráva csoport bajnoki mérkőzés
2004. augusztus 29. - 17.00 óra
Bóly, 250 néző
Vezette: LAKOS György(BARNA Gábor, BARNA József)

BÓLYI SE   Beremendi ÉSK
22 ANTAL Sándor         33 Kovácsevics Árpád      
2 TÓTH Balázs         4 Halász Antal (C)   45'  
5 VESSZŐ Tamás         3 Macsi Barnabás   66'  
3 LEIPOLD Péter   59'     5 Papp Gábor   83'  
14 ÉLES András   69'     6 Vida István      
20 TÓTH Tamás         12 Tamás Gábor 82'    
21 MORVAI Ferenc 68' 63'     13 Juhász Roland   26'  
17 GÖLLER Gábor (C)   34'     14 Valkai Sándor      
7 FISCHER Norbert         10 Elek Zsolt   79'  
10 VARGA Balázs         9 Telek Tamás      
8 VÍGH Szabolcs 55'       15 Szabó Zsolt 89'    
 
1 STETTNER Zoltán         22 Orgyán Gábor      
6 KOROSECZ Tamás 68'       2 Csauth István 89'    
11 SZÍJAS Zsolt 55'       7 Halász Balázs      
13 NAGY Balázs         16 Patai Tamás 82'    
15 SÁGHY Balázs                  
16 KELBERT Zoltán                  
18 SCHNEIDER Viktor                  
VE VARGA László   VE BÍRÓ Ferenc


  Gólszerzők
1 - 0 TÓTH Tamás 36'


Újabb baranyai riválissal meccseltünk ma, a Beremend volt a vendégünk. A tavalyi bajnokságban mindkétszer alulmaradtunk mostani ellenfelünkkel szemben, így nagyon szerettük volna megtörni ezt a rossz sorozatot. Az első félidőben a kapuk alig forogak veszélyben, szerencsére a kevés alkalomból egyszer, a mi csapatunk tudott élni a lehetőséggel. A 36'-ben Göller G. kapu elé lőtt labdájára Tóth T. érkezett a legjobb pillanatban, és nagy gólt lőtt Kovácsevics kapujába. (1-0)
A második játékrészben sem volt magas színvonalú a játék, viszont a mérkőzést színesítette a játékvezető által kiosztott 9 db sárga lap, melyből mi négyet, a Beremend ötöt könyvelhetett el. A vendégek igyekeztek egyenlíteni, a fellazult védelmüknek köszönhetően többször kerültünk olyan helyzetbe, hogy eldönthettük volna a 3 pont sorsát, de a kínálkozó lehetőségekkel nem tudtunk élni. A legnagyobb esély a 84. percben nyílott előttünk, ekkor egy kezezés miatt megítélt büntetőt Göller G. végzett el, de lövését a vendégek kapusa kivédte.

Alacsony színvonalú mérkőzésen magunknak tettük nehézzé a három pont megszerzését, de nem tudtunk megnyugtató előnyt szerezni, mert az utolsó pillanatban játékosaink nem a legjobb döntést hozták. Többször passzolni akartunk, mikor el kellett volna vállalni a kapura lövést, vagy, ha az átadást választjuk, azt viszont pontosabban kellett volna kivitelezni. A legfontosabb azonban az, hogy a második fordulót követően továbbra is 100 %-os teljesítménnyel állunk a tabellán.



Varga László: Kemény, küzdelmes mérkőzésen sikerült értékes 3 pontot szereznünk, és ez a legfontosabb.A játékunk hagyott némi kívánnivalót maga után. Az első félidőben valamivel jobb teljesítményt nyújtottunk, a másodikban érthetetlen módon behúzódtunk a kapunk elé, és túl pontatlanná, kapkodóvá vált a játékunk. Igaz, ebben az időszakban a fellazult vendégvédelem ellen több kontraszerű támadásunkból is gólt szerezhettünk volna, de a befejezéseknél "idegtépő" megoldásokat, illetve döntéseket hoztunk, és még egy büntetőt is elhibáztunk.